Sponsorere

255x0
En bank, hvor du føler dig hjemme

Alm. Brand Bank er en mindre bank, hvor vi går højt op i at skabe tætte, personlige relationer til vores kunder. Vi er en mindre bank, der har et uformelt forhold til vores kunder.
Vi tager din økonomi meget seriøst. Du får tilknyttet en personlig rådgiver, som løbende giver dig god og ærlig rådgivning omkring de større økonomiske beslutninger i dit liv. Alm. Brand Bank har ligeledes attraktive priser og vilkår, og vi har ikke indført abonnementer. Og bliver du Pluskunde tilbyder vi dig gratis bankskifte, så du slipper for at betale etableringsgebyr, når du flytter dine lån og kreditter til os. Og som Pluskunde får du desuden en fuldstændig gebyrfri hverdag.

I December 2013 indgik Alm. Brand Bank et 4-årigt partnerskab med Dansk Svømmeunion. Det betyder, at du som medlem af en svømmeklub kan opnå yderligere fordele. Læs mere her

Buus optik

Buus Optik er min kontaktlinse sponsor. Jeg bruger specielle linser fra Buus Optik Aps i Roskilde, kaldet Ortho-K linser, i daglig tale(Orthokeratologilinser).

Jeg er lidt nærsynet - omkring -1,50 sf. på begge øjne, hvilket gør at jeg ikke kan se banetiderne i svømmehallen. Med den mængde af tid jeg bruger i vandet, er det ikke optimalt at bruge normale bløde linser, og selvfølgelig slet ikke briller. Ortho-K linserne bruges om natten, dvs. jeg SOVER med dem på. De er tilpasset således, at der fortages en kontrolleret affladning af hornhinden centralt, svarende til nærsynetheden på -1,50. På den måde er jeg helt fri for linser eller briller og har perfekt syn hele dagen igennem.

Kontakt: Buus Optik på buusoptik@buusoptik.dk eller tlf. +45 46 35 40 14

buus_optik
Epico
EPICO Miracle BuddyShop

EPICO Miracle BuddyShop er en af Danmarks største formidlere af freelance it-konsulenter til opgaver i kortere eller længere perioder. Vi har ud over Danmark kontorer i Sverige, Norge og UK.
Ud over formidling af freelance it-konsulenter beskæftiger vi os også med rekruttering af kandidater til fastansættelser ligesom vi kan tilbyde at etablere/administrere udvikler teams baseret i Ukraine.
EPICO Miracle BuddyShop har siden stiftelsen i 2009 oplevet en kraftig vækst, og det har været målsætningen at gøre det nemt for virksomheder og IT-konsulenter at komme i kontakt med hinanden.
EPICO Miracle BuddyShop er båret af en ånd, som er kendetegnet ved, at ”mennesket” er i fokus. Ligeværdigheden og respekten går hånd i hånd med forretningen og derfor gør vi det så godt.

Kontakt: http://epico.dk eller Ballerup +45 2087 1721 / Århus +45 5374 7236

Skaanings Trafikskole

Skaanings Trafikskole giver dig stor fleksibilitet omkring erhvervning af kørekort til bil, kørekort til MC, generhvervelse eller kørselsforbud.

Kontakt: Anders Skaaning på anders@skaaningstrafikskole.dk eller tlf. +45 40 56 38 35

skaanings kreskole
State logo
STATE® er energidrikken til dig, der vil opnå en unik kombination af et højt og langvarigt energiniveau.

Fremstillet af de bedst tilgængelige ingredienser – sammensat til dig – til nydelse og til unikke præstationer.

STATE indeholder – foruden koffein, taurin, B-vitaminerne B6 og B12, der bidrager til at reducere træthed og udmattelse – det komplekse kulhydrat Palatinose/Isomaltulose (3 %). STATE indeholder desuden 300 mg grøn te-ekstrakt.

Produceret i Danmark. Ingen kunstige smagsstoffer.

www.statedrinks.com/da/

Høje-Taastrup Kommune 

Min  barndomskommune og hjemstavn støtter min rejse mod nye mål og resultater for dansk svømning og for kontinuerlig synlighed for Taastrup Kommune.

 

thumbnail_IMG_3244
thumbnail_image1
Swim Team Taastrup  

Min barndomsklub, der har gjort mig til den, jeg er. Den dag i dag, er jeg glad for at kunne give noget tilbage - og være en god repræsentant for Swin Team Taastrup - nationalt og internationalt.

 

By Michael Hansen

Hvad er forskellen på dem, der bliver rigtig gode og dem, der bryder gennem lydmuren og bliver de bedste?
Hvad er forskellen på at være en god performer og være en high performer? Hvis du spørger folk, der forsker i dette, så er det måden, vi tænker på og de beslutninger, vi træffer, vores mål og det, vi gerne vil opnå her i livet, der gør den store forskel!
Det handler alt sammen om at have det rigtige mindset!

Kontakt: Michael Hansen på www.bymichaelhansen.com eller tlf. +45 61 66 26 70

by michael hansen main_logo
LinusProNutrition

LinusPro Nutrition leverer en bred vifte af proteinholdige produkter, kosttilskud og sportsdrikke til den brede befolkning, både gennem detailhandel og nethandel. LinusPro Nutrition tilbyder en totalløsning inden for kosttilskud. Vores produkter dækker ethvert behov. Uanset om det er til bodybuilding, vægttab eller udholdenhedssport, har vi produktet.

Af denne grund har vi et sortiment, som omfatter en lang række kosttilskud. Heriblandt er proteinpulver, proteinbarer, protein water, vitamin water, energipulver, energidrikke, energy gel, sportslæskedrikke, vitamin- og mineraltilskud m.m.

 

 

Sponsor muligheder

For at høre mere om sponsor muligheder - kontakt venligst Jan Skaaning på en af nedestående kontaktoplysninger eller udfyld kontaktformularen.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
slider_sponsor_1