Om Daniel

Daniel Skaaning  |   Født 22/06-1993  |   Bopæl: København

Daniel Skaaning er en af Danmarks bedste herrersvømmere og har deltaget ved OL, VM og EM. Daniel deltog som bare 17-årig ved sit første seniormesterskab ved EM i Budapest tilbage i 2010 og har siden været en fast del af den internationale svømmeelite. På vejen er det blevet til EM og VM finaler samt deltagelse ved OL i London 2012 og Rio 2016.

Profil

Dagligdag

Til dagligt bor og træner jeg i København på det Nationale Træning Center på Bellahøj. Hver morgen hopper jeg i vandet kl. 7-9.30 og igen om eftermiddagen kl. 16-18.30. Svømning er ikke blot et fuldtidsarbejde – men en livsstil. Det har jeg været dedikeret til siden 2012, da jeg i december blev student. Træningen foregår ikke udelukkende i København. Med træningslejre og konkurrencer over hele verden, har jeg mellem 150-200 rejsedage over årets 12 måneder.

Drømme

Jeg drømmer om at gøre en forskel. En forskel for alle i Danmark. Svømning har givet mig så meget med i bagagen, som jeg en dag drømmer om at give videre. Jeg er gennem mange års ekstremt hårdt arbejde i samarbejde med trænere, eksperter, mentalcoaches og psykologer blevet i stand til at lede mig selv og flytte grænser, som jeg ikke troede var muligt.

Ambitioner

Mine ambitioner er høje, og jeg forventer altid, at jeg gør mit absolut ypperste. Min sport er ingen dans på røde roser. Det kræver års kompromisløst og dedikeret hårdt arbejde. Derfor er mine ambitioner også, at være blandt verdens bedste!